Forretningsudvikling til nyopstartede og etablerede virksomheder

Forbliv konkurrencedygtig og etablér dig på markedet

Det er utroligt vigtigt løbende at revidere og udvikle på målsætninger, strategier, forretningsplaner, hvis du ønsker at drive en konkurrencedygtig og omstillingsparat virksomhed. Dette gælder både for helt nyopstartede virksomheder, der skal etablere sig på et marked, og for mere modne virksomheder, der skal undgå at stagnere.

Ved Erhvervs Coachen kan vi hjælpe med ledelsesudvkling & forretningsudvikling for store og små, nye og ældre virksomheder. Vi har stor erfaring med udformning af strategier og forretningsplaner, ideudvikling og iværksætteri, og vi hjælper med at udvikle virksomheder overalt i landet. Med udgangspunkt i Skanderborg har vi allerede hjulpet flere erhvervsdrivende i området heromkring, eksempelvis i Aarhus og Horsens.

Husk at så nye afgrøder – og ikke bare at høste

For ældre etablerede virksomheder er det utroligt vigtigt, at man hele tiden fornyer sig og forholder sig til tendenser, udviklinger og konkurrenterne på markedet. Her handler forretningsudvikling således om at huske at ”så nye afgrøder” i stedet for blot at ”høste” afkast fra hidtidigt arbejde. Her hjælper vi med at give det nødvendige skub for at skyde virksomheden i en ny og givende retning.

For helt nyopstartede virksomheder handler forretningsudvikling om at skabe de bedst mulige forudsætninger for virksomheden fra starten. Ved Erhvervs Coachen hjælper vi med at kondensere drømmende i dine startup aktiviteter, virksomhedsplaner, forretningsplaner, ideudvikling, prototyping, support, salg og finansiering – kort sagt alt, hvad der er nødvendigt for at starte din egen virksomhed på et frugtbart grundlag.

Ring eller skriv til os og få rådgivning om forretningsudvikling

Skal du have hjælp til at sætte skub i en stagnerende virksomhed, eller leder du efter en sparringspartner på dit startup-projekt? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar med den faglige erfaring og ekspertise, du har brug for.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔︎ Erhvervscoach i Skanderborg
Til startups og veletablerede virksomheder

✔︎ Få en klar plan for din virksomheds succes:
​Erhvervscoach til strategier og planlægning

✔︎ Performancetjek af virksomheder:
​Opdag og realiser dit potentiale med vores erhvervscoach

Erhvervscoachen ApS

CVR: 43155369

Rådhusgården 10, 1A, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 66 59 40

E-mail: info@erhvervscoachen.dk