Hjælp til opstart af virksomhed med Erhvervscoachen​

Kom godt fra start og skab en succes

Erhvervscoachen hjælper dig med at starte din virksomhed. Vi tilbyder hjælp til opstart af virksomhed og er her for at guide dig sikkert gennem alle de vigtige skridt i opstartsprocessen, og sikre at din forretningsdrøm bliver en realitet og i sidste ende en succes.

Vores base er i Skanderborg, hvilket gør det muligt for os hurtigt at besøge dig og din virksomhed i nærliggende byer som Aarhus og Horsens. Vi tilbyder dog hjælp til opstart af virksomhed i hele Danmark.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Først hjælper vi dig med at vælge et fængende navn og et relevant domæne, som afspejler din virksomheds kerneområde. Vi assisterer i udviklingen af din forretningsidé, sikrer registrering af CVR-nummer, og vejleder i oprettelse af en erhvervsbankkonto.

At kende din virksomheds identitet er essentielt. Vi hjælper med at definere, hvem I er, og hvad I ønsker at opnå. Det inkluderer en grundig gennemgang af jeres tilgængelige midler og ressourcer.

Vi udstikker også potentielle faldgruber og hjælper med at identificere støttemuligheder, der kan accelerere jeres vækst. Det er vigtigt at sikre, at alle disse elementer passer ind i jeres overordnede forretningsplan.

Kort sagt: Erhvervscoachen kan rådgive om alle aspekter af forretningsverdenen og livet som erhvervsdrivende.

Kontakt os allerede i dag for hjælp til opstart af virksomhed

Hos Erhvervscoachen forstår vi, at hver ny virksomhed er unik. Derfor tilbyder hjælp til opstart af virksomhed, der matcher netop dine behov og ambitioner. Er du klar til at tage springet og realisere din forretningsdrøm?

Lad os sammen gøre din forretningsidé til en succes!

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔︎ Erhvervscoach i Skanderborg
Til startups og veletablerede virksomheder

✔︎ Få en klar plan for din virksomheds succes:
​Erhvervscoach til strategier og planlægning

✔︎ Performancetjek af virksomheder:
​Opdag og realiser dit potentiale med vores erhvervscoach

Erhvervscoachen ApS

CVR: 43155369

Rådhusgården 10, 1A, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 66 59 40

E-mail: info@erhvervscoachen.dk