Ledelsesrådgivning og -udvikling med erfaren sparringspartner

Få styrket innovation, trivsel og vækst med den rette rådgivning

Leder du efter en faglig og erfaren sparringspartner i dit daglige ledelsesarbejde? Er virksomheden gået i stå, eller skal du bruge ledelsesrådgivning i forbindelse med at styrke innovationen i virksomheden, medarbejderudviklingen eller igennem et forandringsprojekt? Så er Erhvervscoachen ApS klar til at hjælpe.

Ved Erhvervscoachen hjælper vi med ledelsesrådgivning og -udvikling inden for alle former for procesoptimering, virksomhedsudvikling og personalepleje. Vi har base i Skanderborg, hvorfra vi blandt andet rådgiver ledelser i omkringliggende byer som Horsens og Aarhus, men vi kører ud til ledere overalt i landet.

Ledelsesrådgivning i alle facetter af arbejdet

Hos Erhvervscoachen har vi den faglige viden og erfaring, der skal til for at rådgive i alle facetter af det daglige ledelsesarbejde. Uanset om du ønsker at forbedre medarbejdertrivslen ved at skabe bedre forudsætninger for personlig udvikling, eller du skal optimere de interne arbejdsprocesser, så I får et bedre og mere konsekvent output, så kan vi hjælpe med den rette ledelsesrådgivning. Vi har blandt andet erfaring med Lean Management som værktøj til procesoptimering, og vi kan derfor hjælpe med at implementere strategien i virksomheder.

Med ledelsesrådgivning og -udvikling hjælper vi ledere og mellemledere med at udvikle egne kompetencer og opnå en dybere forståelse for deres rolle og arbejde. Nå vi har været ude ved en virksomhed vil ledelsen herefter have forbedret deres egne forudsætninger for fortsat at udvikle forretningen og drive den i en progressiv retning og i sidste ende øget omsætning.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Hvis du vil vide mere om vores arbejde med ledelsesrådgivning og -udvikling, og hvad du og din virksomhed kan få ud af vores hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne en indledende og uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål til, hvorfor du skal hyre os.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔︎ Erhvervscoach i Skanderborg
Til startups og veletablerede virksomheder

✔︎ Få en klar plan for din virksomheds succes:
​Erhvervscoach til strategier og planlægning

✔︎ Performancetjek af virksomheder:
​Opdag og realiser dit potentiale med vores erhvervscoach

Erhvervscoachen ApS

CVR: 43155369

Rådhusgården 10, 1A, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 66 59 40

E-mail: info@erhvervscoachen.dk