Hvem er Erhvervscoachen ApS?​

​Mit navn er Morten Boutrup. Jeg er bosat i Skanderborg, men mit virke dækker hele landet.

Jeg er en moden mand, der har haft en lang karriere som leder i erhvervslivet før jeg etableret Erhvervscoachen ApS. Jeg startede med en uddannelse som samfundsvidenskaber og nationaløkonom fra Universitetet. Efter jeg færdiggjorte min uddannelse, blev jeg ansat hos IBM som systemkonsulent og projektleder.

Senere blev jeg headhuntet til KMD, hvor jeg startede som projektchef og endte som afdelingsdirektør og chef for KMD-lokation i Aarhus. Efter en lang række år hos KMD, fik jeg ansættelse som administrerende direktør i en stort Aarhusiansk servicevirksomhed og efterfølgende som direktør i en elektronikvirksomhed.

Sideløbende har jeg været medvirkende til opstart af en lang række virksomheder, herunder virksomheder indenfor kompressorer, elektronik, forlagsvirksomhed, underholdningsbranchen, social media og andre områder.

I mine mange år i erhvervslivet har jeg fået mange erfaringer med fastlæggelse af virksomhedsstrategier, handlingsplaner og eksekvering. Innovationsledelse og startup.

I dag har jeg min egen virksomhed Erhvervscoachen. Erhvervscoachen arbejder med at hjælpe iværksættere og modne virksomheder i det nedre SMV segment, med at udvikle forretningen. Der er selvfølgelig alle de strategiske overvejelser der bør gøres, men også nogle mere dagligdags forhold kan jeg hjælpe til med. Herunder opbygning af organisation og nødvendige virksomhedsmæssige processer - salgsstyring, pipelinestyring, kvalitetsstyring opbygning af virksomhedens intranet. Jeg optræder gerne som interim leder i virksomheden nogle få timer om ugen, eller som sparring til direktøren i forbindelse med alle typer af beslutninger.

Hvad er jeg god til:​

  • Ledelsessparring og ledelsesrådgivning
  • Virksomhedsplaner og virksomhedsledelse
  • Salg og marked
  • Personaleledelse
  • Iværksætteri
  • Lean
  • Mentoring
  • Hjemmesider
  • Finansiering
  • Hypnose - Handlingsorientering

Erfaren konsulent: Tilskudsansøgninger og personaleudvikling

​Jeg har også flere års erfaring med at hjælpe virksomheder med at ansøge om tilskud til forandringsprojekter - herunder SMV programmet.

Jeg har igennem årene suppleret min oprindelige uddannelse med række efteruddannelser, herigennem har jeg fået en bred indsigt i mange relevante forhold for både HR, forretning og produktion. Herunder bl.a. Lean management, som jeg har brugt i forbindelse med optimering af arbejdsprocesser.

Jeg har igennem årene været involveret i mange personalemæssige forhold. Jeg kender de interpersonelle personlige forhold der gør om en medarbejder fungerer i en virksomhed eller ej. Jeg har arbejdet en del med psykologi og relationen mellem mennesker og jeg er blandt cer​tificeret hypnoterapeut. Som hypnoterapeut kan jeg arbejde med at ændre medarbejdernes/ledernes forestillings-, overbevisnings- og adfærdsmønstre. Noget som er afgørende for om mennesket udvikler sig til et aktiv for en organisation eller ej. Jeg har også gennem hypnoterapien mulighed for at optimere selvværd hos det enkelte individ, så den personlige performance får et boost.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔︎ Erhvervscoach i Skanderborg
Til startups og veletablerede virksomheder

✔︎ Få en klar plan for din virksomheds succes:
​Erhvervscoach til strategier og planlægning

✔︎ Performancetjek af virksomheder:
​Opdag og realiser dit potentiale med vores erhvervscoach

Erhvervscoachen ApS

CVR: 43155369

Rådhusgården 10, 1A, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 66 59 40

E-mail: info@erhvervscoachen.dk